1. Belediyemizce Yurtdışından 1.893.000 Euro fiyata satın alınan 3 adet tam otomatik hidrolik merdivenli İtfaiye aracı, yine 854.550 Euro bedelle satın alınan 3 adet İtfaiye İlk müdahale aracı ve araç üstü ekipmanları ve raylı sistemde kullanılmak üzere 71.667,75 Euroya satın alınan Tekerlekli Torna için ve firmaların hesaplarına açılan/açılacak Akreditifte teminat olarak kullanılmak ve halen bu akreditif için bankada nakit olarak tutulan 5.070.000YTL’lik nakit teminatında Belediyemiz tarafından kullanılabilir hale çevirmek üzere toplam %10’luk döviz marjı dahil 3.102.000 Euroluk teminat mektubunun İller Bankasından alınarak Halk Bankası Kayseri Şubesine verilmesi ve İller Bankası ile yapılacak sözleşmeye Belediye Başkanı yada vekalet vereceği birinin yetkilendirilmesi talebinin görüşülmesi.