Selman S. SÜRMELİOĞLU

Makina İkmal Bakım ve Onr. Daire Bşk.

1980 Yılında Kayseri'de doğdu. 2004 Yılında Endüstri Mühendisi olarak mezun oldu. 2015 Yılı Haziran ayında Makina İkmal Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı görevine atandı.
MAKİNE İKMAL BAKIM VE ONARIM DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

Sıra No Hizmetin Adı Başvuruda İstenilen Belgeler Hizmetin Tamamlanma Süresi (En Geç)
1 Telefon Hattına Gelen Şikâyetler 1- Şikâyetçinin adı-soyadı
2- Şikâyet konusu
3- Şikâyet hakkında geniş bilgi ve ayrıntılı adres
4- Şikâyet sahibinin adresi, telefon numarası
Konusuna göre aynı günya da 1-7 gün arası
2 Elektronik Ortamdaki Talep Ve Şikâyetler 1- E-mail ilgilisinin adı-soyadı
2- Şikâyet veya talep konusu
3- Şikâyet veya talep hakkında geniş bilgi ve ayrıntılı adres
4- Cevap gönderilmesi istenen e-mail adres
Konusuna göre aynı günya da 1-7 gün arası
3 Yürüyen Merdiven & Asansör, Durak, Genel Talep Ve Şikâyet Dilekçeleri 1- 3071 Sayılı Dilekçe Kanunun şekil şartlarını taşımak kaydıyla yazı işleri müdürlüğü genel evrak kaydından evrak kayıt numarası almış, havalesi tamamlanmış dilekçe 1.dilekçede şikâyetçi veya talepte bulunanvatandaşın T.C.kimlik numarası
2- Şikâyetçi veya talepte bulunan vatandaşın adı-soyadı, adres ve genel bilgileri
3- Şikâyet yerinin kapsamlı adres bilgileri ve şikâyet konusuna ait bilgi ve belgeler veya talep konusunda geniş bilgi ve belgeler
Konusuna göre aynı günya da 1-30 gün arası

Başvuru esnasında yukarıda belirtilen belgelerin dışında belge istenmesi, eksiksiz belge ile başvuru yapılmasına rağmen hizmetinbelirtilen sürede tamamlanmaması veya yukarıdaki tabloda bazı hizmetlerin bulunmadığının tespiti durumunda ilk müracaat yerine ya daikinci müracaat yerine başvurunuz.

İlk Müracaat Yeri: Makine İkmal Bak.Onr.Daire Başkanlığı İkinci Müracaat Yeri: Genel Sekreter Yardımcılığı
İsim: Selman Sefa SÜRMELİOĞLU İsim: Sayın Bayar ÖZSOY
Unvan: Makine İkmal Bak.Onr.Daire Başkanı Unvan: Genel Sekreter Yardımcısı
Adres: Oruç Reis Mah. Karpuzatan Cad. No:5 Kocasinan / KAYSERİ Adres: Mustafa Kemal Paşa Bul. No:15 Kocasinan / KAYSERİ
Tel: 0 352 351 20 70 Tel: 0 352 207 16 16
Faks: 0 352 222 38 29 Faks: 0 352 666 84 76
E-Posta: ssürmelioğlu@kayseri.bel.tr E-Posta: sbozsoy@kayseri.bel.tr

Makine İkmal Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı Teşkilat Şeması
Makine İkmal Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı İş Akış Şeması
Teknik Uygunluk Randevu Sistemi için
Araç Muayenesinde Denetlenen Kriterler için
Makine İkmal Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı Kuruluş,Görev,Sorumluluk ve Çalışma Esaslarının Düzenlenmesine İlişkin Yönetmelik

Büyükkılıç: “Yaktaş Geri Dönüşüm Merkezi Gibi Çalışıyor”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Enerji Tarım Hayvancılık Ticaret Anonim Şirketi (YAKTAŞ) tesislerinde incelemelerde bulundu. Büyükkılıç, YAKTAŞ’ın kömür satışında şehirde bir denge unsuru olduğunu belirterek, aynı zamanda altyapı malzemelerinin ayrıştırılması noktasında da adeta geri dönüşüm merkezi gibi hizmet verdiğini söyledi.
Hurda Araçlar Büyükşehir'e Teslim Ediliyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi hurda araç kabulüne devam ediyor. Araçların hurdaya çıkarılması halinde 10 bin TL’ye kadar ÖTV indiriminden faydalanmak isteyenler, 16 yaş ve üzeri araçlarını Büyükşehir Belediyesi’ne teslim ediyorlar.