Başkan Büyükkılıç’tan “Ramazan” Mesajı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ramazan ayı dolayısıyla mesaj yayımlayarak, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan on bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif milletimiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olsun” dedi.

Kırsal, Büyükşehir’e Emanet

Merkez dahil il genelinin tamamında 125 araç ve 273 personel ile çalışmalar sürdürülüyor.

Kayseri Büyükşehir Libya’nın Misurata Belediyesi ile Kardeş Şehir Oluyor

Libya Ulusal Birlik Hükümeti Başbakanı Abdulhamid Dibeybe’nin 5 Başbakan Yardımcısı ve 14 Bakan ile Türkiye’yi ziyaret edeceği Pazartesi günü kardeş şehir kararı alınıyor.

Kayseri Büyükşehir Ekipleri Hazır Kıta

Kayseri Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri etkisini gösteren kar yağışı dolayısıyla tüm tedbirleri alırken, kentte kırsal mahalleler dahil kapalı yol bulunmuyor. Kırsalda 7 ekip 109 personel 46 araç ile hazır kıta bekletiliyor.

Kayseri Bilim Merkezi Bir Başarıya Daha İmza Attı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Kayseri Bilim Merkezi, başarılı bir çalışmaya daha imza atarak bilim sergilerinde kullanılması için yurt dışından ithal edilen nanoteknolojik ‘Ferrofluid’ maddesini merkez bünyesinde yerli imkânlar kullanılarak üretmeyi başardı.

Başkan Büyükkılıç’ın Söz Verdiği 1038 Kitap, Cizre İçin Yola Çıktı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın, AK Parti Melikgazi İlçe Teşkilatı’nın başlattığı ‘Kayseri’den Cizre’ye Kitap Kampanyası’ kapsamında söz verdiği 1038 kitap, Şırnak’ın Cizre ilçesine gönderildi.

Büyükkılıç: “Mimar Sinan Hem Mimarlığa Hem de İnsanlığa Işık Oldu”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 9 Nisan Mimar Sinan’ı Anma ve Mimarlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, medeniyetlerin beşiği Kayseri’den çıkarak, dünyaya mal olmuş mimarlık dehası Mimar Sinan’ı anmaya ve sanatını anlatmaya gayret gösterdiklerini ifade etti.

Erciyes’te Bir Sevda Masalı; Kerem İle Aslı

KAYMEK, Erciyes’e külleri gömülen Kerem ile Aslı’nın az bilinen gerçek sevdasını canlı anlatımlı sanal sergide sanatseverlerle buluşturdu.

Büyükşehir, Şehri Çiçek Bahçesine Çevirdi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ilkbahar çiçeklerini dikerek, şehri çiçek bahçesine çevirdi.

KASKİ Izgaralarda Temizlik Çalışması Yapıyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, ana arterlerde yıllık toplam 15 bin yağmur suyu ızgarasının temizliğini tamamlamayı hedefliyor.

KAYBİS, 2021 Sezonunu Açtı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından “çevreci bir ulaşım ağı” oluşturabilmek için hayata geçirilen ve Türkiye’nin ilk bisiklet paylaşım sistemi olan KAYBİS, 2010 yılından bu yana faaliyet gösteriyor.

Büyükkılıç’ın Tarıma Verdiği Önem Rakamlara Yansıdı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, tarımsal desteğe ayrılan bütçede Türkiye genelinde 30 büyükşehir arasında 7’nci sırada yer aldı.

Kerem İle Aslı'nın Sevda Hikayesi KAYMEK Sergisinde Canlanıyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK), İran’ın İsfahan’dan Kayseri Erciyes’e uzanan Kerem ile Aslı’nın hikâyesinin minyatürle anlatıldığı sergiyi, canlı yayınla 8 Nisan Perşembe günü sanatseverlerle buluşturuyor.

Türkiye’nin En Kapsamlı Engelsiz Yaşam Merkezi

Başkan Büyükkılıç, incelemelerde bulunduğu merkezin mayıs ayında hizmete açılacağını duyurdu

Büyükkılıç, Anlamlı Kitap Kampanyasına 1038 Kitap İle Destek Verdi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Melikgazi İlçe Teşkilatı’nın başlattığı Kayseri’den Cizre’ye kitap kampanyasına 1038 kitap ile destek verdi.

Doktor Başkandan ‘Sağlık’ Mesajı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 7 Nisan Dünya Sağlık Günü ve 7-13 Nisan Dünya Sağlık Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajında, sağlığın önemine işaret ederek, “Dünyada yaşanan pandemi süreci bizlere gösterdi ki sağlık en önemli, en değerli varlıklarımızdan birisidir” dedi.

Büyükkılıç, El Emeği Göz Nuru Ürünlerin Yer Aldığı e-38'i Yerinde İnceledi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “150. Yılda 150 Proje” kapsamında hayata geçirilen www.e38.com.tr isimli dijital platformda satılan ürünlerin bulunduğu KAYMEK İhtisas Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Başkan Büyükkılıç, Sahabiye’de İkinci Etabın Yıkımını Başlattı

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ilk etabının sorunsuz devamını sağlayan Başkan Büyükkılıç, şimdi de 2. Uygulama Etabı için çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor.

Başkan Büyükkılıç’tan “Altyapı” Tavsiyeleri

Başkan Büyükkılıç, Develi Erciyesspor Kulübü yönetici ve futbolcularını kabul etti.

Büyükşehir Belediyesi "Kısıtlamalarda" Görev Başında

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, sokağa çıkma kısıtlamasını fırsat bilerek, 55 adet yaya yürüyen merdiveni ve 88 adet asansörü vatandaşların rahatlığı ve konforu için bakımını yaparak kullanıma hazır hale getirdi.