Büyükşehir Belediyesi'nin Mart ayı kültür sanat etkinlikleri "57. Alay" adlı oyunla sona erdi. Çanakkale Savaşı'nda büyük bir kahramanlık gösteren 57. Alay'ı İstanbul Devlet Tiyatroları sahneye taşıdı.

Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında İstanbul Devlet Tiyatrosu oyuncuları Kayseri'ye geldi. Çanakkale Zaferi'nin 101. Yıldönümü dolayısıyla isimsiz kahramanları sahneye taşıyan İstanbul Devlet Tiyatrosu 57. Alay adlı oyunu Kayseri'de sahneledi.

Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi'nde sahnelenen oyunu çok sayıda tiyatrosever izledi. Haldun Çubukçu'nun kaleme aldığı oyunu Fikret Urucu yönetti.