Su dolu kuyuda mahsur kalan köpeğin korkmaması için itfaiye ekiplerinin sürekli köpeği sevmesi ve kurtarma operasyonu amatör kameralara yansıdı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, Felahiye ilçesinde 7 metrelik bir kuyuya düşen köpeği kurtardı.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, Felahiye ilçesi Kuruhöyük Mahallesi’nde meydana gelen olayda, bir köpeğin 7 metrelik kuyuya düştüğü ve orada mahsur kaldığı ihbarını alır almaz bölgeye gitti.

Ekipler, merdiven ve ip aracılığıyla büyük bir titizlikle köpeği hiçbir zarar vermeden mahsur kaldığı yerden kurtardı. Su dolu kuyuda kalan köpeğin korkmaması için itfaiye ekiplerinin sürekli okşayarak sevmesi ve kurtarma operasyonu amatör kameralara yansıdı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatlarıyla daha da güçlendirilen İtfaiye Daire Başkanlığı, 16 istasyon, 53 araç ve 258 personel ile kentte yangından trafik kazasına, doğal afetlerden, tehlikeye düşmüş tüm canlıların canlarını korumaya ve kurtarmaya kadar birçok konuda görevini başarıyla sürdürüyor.