Büyükşehir Belediyesi Eğitim Faaliyetleri (BEF) çatısı altında çalışmalarını sürdüren Huzur Çınarı ailelerin daha huzurlu olması için çalışmalarını sürdürüyor

Büyükşehir Belediyesi Eğitim Faaliyetleri (BEF) çatısı altında çalışmalarını sürdüren Huzur Çınarı ailelerin daha huzurlu olması için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen Aile Akademisi'nin 9'uncusu sona erdi.

Huzur Çınarı, KAYMEK sergisinde gerçekleştirdiği seminerlerle yeni dönem çalışmalarına başladı. Sergi süresince uzman psikolog ve aile danışmanları Semin Güler Oğurtan, Ramazan Varol ve Mehtap Kayaoğlu'nun katıldığı seminerler gerçekleştiren Huzur Çınarı, ailelerin daha huzurlu ve mutlu olması için düzenlediği etkinliklere Aile Akademisi ile devam etti. 9'uncusu gerçekleştirilen Aile Akademisi'nde Evlilik Terapisti Mehtap Kayaoğlu tarafından bilgiler verildi.

Aile Akademisi'nin son gününde KAYMEK Müdürü Mürşide Gonca Aslan ve Huzur Çınarı Müdürü Serkan Kaya tarafından eğitim alan kursiyerlere sertifikaları takdim edildi.