Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri, 'Aile Saadeti' adlı tiyatro gösterisiyle devam etti.

Mustafa Alp'in yazıp Ebru Kara'nın yönettiği oyunda Gamze Gözalan, Toygun Ateş, Hüseyin Yaman, Zuhal Öztürk ve Başak Özel sahne aldı.

Aile içerisinde geçen olayların komedi şeklinde aksettirildiği oyuna ilgi büyüktü. Kadir Has Kültür Sanat Merkezi'ni dolduran seyircilerin keyifli bir akşam yaşadığı oyun ilgiyle izlendi.

ANADOLU ATEŞİ YARIN AKŞAM SAHNE ALACAK

Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında yarın akşam da (13 Aralık Pazar) Anadolu Ateşi dans gösterisi gerçekleştirilecek.

Kadir Has Kongre ve Spor Salonu'ndaki program saat 19.00'da başlayacak ve tüm kültür sanat etkinliklerinde olduğu gibi yine ücretsiz olarak izlenebilecek.