Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde "Ak Masal Kara Masal" adlı oyun Şehir Tiyatrosu'nda sahnelendi. Çocuklara iyiliği ve arkadaşlığı öğreten oyuna büyük ilgi gösterildi.

Büyükşehir Belediyesi birbirinden güzel çocuk oyunlarını Kayseri'deki çocuklarla buluşturmaya devam ediyor. Kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde Turgut Özakman'ın yazdığı "Ak Masal Kara Masal" adlı oyun Şehir Tiyatrosu'nda iki seans halinde sahnelendi.

Melih Cevdet Avşaroğlu'nun yönettiği oyunu Kayseri Kültür Sanat oyuncuları sahneye koydu. Çocuklara saygıyı, iyiliği, dürüstlüğü ve arkadaşlığı öğreten ve çocukların aktif olarak katılımını sağlayan oyun ilgiyle izlendi.