Büyükşehir Belediyesi'nin 30 Mart Yerel Seçimleri ile birlikte sınırlarına dahil olan ilçelerde başlattığı yatırım hamlesi tüm hızıyla sürüyor.

Bu çerçevede yarın Akkışla'da temel atma, cumartesi günü Develi'de açılış töreni var.

Akkışla'da yapımı planlanan Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeli, yarın (20 Mart Cuma) saat 13.00'de düzenlenecek olan törenle atılacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in yanısıra Kayseri protokolünden çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşecek olan törene Akkışlalıların da büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından bir diğer tören de 21 Mart Cumartesi günü Develi'de yapılacak. KASKİ tarafından yapımı tamamlanan içme suyu hattının açılışının yapılacağı törende ayrıca atıksu arıtma tesisinin de temeli atılacak. Bu tören de saat 13.00'de başlayacak.