Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı kültür sanat etkinlikleri muhteşem programlarla devam ediyor. Etkinlikler kapsamında dünyaca ünlü dans grubu Anadolu Ateşi de Kayseri'ye geliyor. Anadolu Ateşi 13 Aralık Pazar günü Kadir Has Spor Salonu'nda sahne alacak.

Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı kültür sanat etkinlikleri birbirinden güzel programları Kayserililerle buluşturuyor. Kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde bu hafta Kayserililer dünyaca ünlü Anadolu Ateşi'ni izleme fırsatı bulacak. Anadolu Ateşi'ni Kayseri'de yakacak olan ünlü dans grubu 13 Aralık Pazar günü saat 19.00'da Kadir Has Spor ve Kongre Merkezi'nde sahne alacak.

Bu hafta kültür sanat etkinlikleri kapsamında yer alan programlar da şu şekilde:
TARİH PROGRAM YER SAAT

11 Aralık Çocuk Tiyatrosu (Kelebek Avcısı) Şehir Tiyatrosu 11.00/14.00