Büyükşehir Belediye Konservatuarı'nın çok iyi imkanlara sahip olduğunu söyleyen Kayserili ünlü sanatçı Baha, burada eğitim görenlerin çok şanslı olduğunu kaydetti

Büyükşehir Belediye Konservatuarı'nın çok iyi imkanlara sahip olduğunu söyleyen Kayserili ünlü sanatçı Baha, burada eğitim görenlerin çok şanslı olduğunu kaydetti.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Oktay Durukan ile birlikte konservatuarı gezen ünlü sanatçı Baha, her yerde böyle imkanlar olmadığına dikkat çekerek, "Ankara Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Bölümü eğitimi mezunuyum. Bir konservatuvarlı değilim ama en azından konservatuarla eş değer eğitim aldık. Bizim o zamanki imkanlarımız çok iyiyiydi ve Gazi Eğitim, Türkiye'nin en iyi fakültelerinden biriydi. Biz şanslıydık ama o dönemdeki eğitim fakülteleri bizim kadar şanslı değildi. Aradan yıllar geçmiş ve şunu görüyorumki Kayseri gerçekten başka bir şehir olurken Kayserimizin konservatuvarı da başka bir konservatuvar olmuş. Ben de bir Kayserili olarak söylüyorum böyle bir kuruma sahip olduğumuz için gerçekten çok şanslıyız. Özellikle hocalarımız, eğitimcilerimiz, yöneticilerimiz ve imkanlarımız gurur duyulacak seviyede. Bunları görünce çok mutlu oldum" dedi.

KAYSERİ, KÜLTÜREL OLARAK ÇOK GELİŞTİ

Kayseri'nin kültürel anlamda da çok geliştiğine vurgu yapan sanatçı Baha, her konsere geldiğinde bunu daha iyi farkettiğini belirterek, "Bizim insanımız herşeyin en iyisine layık. Kayserimiz, şehir olarak gelişti, eğitim olarak gelişti ve kültürel olarak da gelişti. Her konsere geldiğimde bunu daha iyi farkediyorum. İnşallah Kayseri'ye daha sık konsere geleceğim. Bizim insanımız bir başka, onların yürekleri bir başka. Bir de beni kendi çocukları gibi sevdikleri için bununla da ayrı bir gurur duyuyorum. Ben de buna layık olmaya çalışıyorum" diye konuştu.