Kayserili Ünlü Sanatçı Baha, Büyükşehir Belediyesi Kültür-Sanat Etkinlikleri çerçevesinde hemşehrileriyle buluştu.
Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen Baha Konserine Kayserililerin ilgisi büyüktü. 1300 koltuk kapasiteli salon hınca hınç dolunca ek sandalyeler konuldu. Konserde birbirinden güzel şarkılar seslendiren Baha'ya zaman zaman izleyiciler de eşlik etti.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Oktay Durukan Mart ayı içerisinde 18 ayrı etkinlik gerçekleştireceklerini belirterek "Mart ayında inşallah evde oturamayacaksınız, belediyenin etkinliklerine katılacaksınız. Bu ay içersinde de konserler olacak, şiir dinletileri olacak, tiyatro oyunları olacak. Bu ayın ilk etkiliğine Baha konseriyle başladık. Çünkü Baha duruşuyla, kişiliğiyle, sanatçı kimliğiyle ve efendiliğiyle bizim hemşehrisi olmaktan büyük mutluluk duyduğumuz bir sanatçı. Bu salon 1300 koltuk kapasiteli ve Türkiye sıralamasında ilk beşe giren bir salon. 300 tane daha ek koltuk konuldu ve 400 kişi de ayakta takip etti konseri. Bu salonda bugün yaklaşık 2 bin kişi vardı. Sizler salonları doldurmaya devam ettikçe bizde sizlere layık etkinlikler yapmaya devam edeceğiz" dedi.