TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in, özel sektördeki başarısını belediye başkanı olarak devam ettireceğine inancının tam olduğunu söyledi

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in, özel sektördeki başarısını belediye başkanı olarak devam ettireceğine inancının tam olduğunu söyledi.

Beraberindeki TOBB Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Başkan Çelik'e 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulunan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Başkan Çelik'in Özhaseki Başkan'dan aldığı bayrağı daha ileriye taşıyacağına duyduğu inancı belirterek, "Mustafa Çelik Başkan'ın, içimizden gelen, ticaretten sanayiden gelen birisi olarak Kayseri'ye büyük katkıları olacağına bir hemşeriniz olarak canı gönülden inanıyorum. Özel sektördeki başarılarını biliyoruz. Kısa bir Kocasinan Belediye Başkanlığı'ndan sonra buraya geçti. Eski başkanımız Özhaseki, siyasette başka hatta geçti. Kendisi de çok başarılı bir belediye başkanımızdı. Gurur duyuyorduk. Bayrağı devralan Çelik Başkan'ın daha ileriye taşıyacağına inanıyorum. Ankara'da bir hemşeriniz olarak bize ne vazife düşerse her zaman hazırım. Kendisini kutluyorum, Allah, hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin" diye konuştu.

"EN İYİSİ, EN YENİSİ, EN FARKLISI"

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de konuşmasında, Kocasinan Belediyesi'nden sonra Büyükşehir'de nöbete başladıklarını ifade ederek, "İçinizden gelen ticaret erbabı bir üyeydik. Bundan sonra hizmet nöbeti tut dediler. Kocasinan'daki nöbeti tamamlayıp buraya geldik. İşhayatındaki bilgi ve tecrübelerimizi bundan sonra inşallah kentimiz için kullanacağız. İş hayatımızda hep yenilikçi, değişik işler yapardık. Burada da en yenisi, en iyisi en farklısı neyse onu yapacağız. Şehri ileriye götürmek için neler yapılması gerekiyorsa, onları bugünden tespit edip yapmaya gayret edeceğiz. Sizin de söylediğiniz gibi Haseki Başkanım çıtayı oldukça yükseğe koydu. Biz de daha yükseğe çıkarmak için elimizden gelen çalışmayı yapacağız. Sıkıntılarımız olursa Ankara'da açık bir kapı olduğunu biliyoruz. Ziyaretiniz ve ilginiz için teşekkür ederim" dedi.

Konuşmaların ardından TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Başkan Çelik'e, kendi yayınları olan Dede Korkut Masalları'nın tıpkı basımını hediye etti.