Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, adli yıl açılış törenine katıldı.

Kayseri’de tüm kurum ve kuruluşlar ile uyum ve dayanışma içerisinde yerel yönetim faaliyetlerini gerçekleştiren Başkan Büyükkılıç, bu kapsamda 2024-2025 Adli Yıl Açılış Programı’na katılarak yargı mensuplarıyla bir araya geldi.

Büyükkılıç’tan Yargı Mensuplarına Tebrik

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, programda yaptığı değerlendirmede, önemli ve zor bir görevi yerine getiren yargı mensuplarına çalışmalarında kolaylıklar dileyerek, yeni adli yılı tebrik etti. Büyükkılıç, değerlendirmesinde, “Adalet mülkün temelidir şiarıyla hareket eden tüm yargı mensuplarımızın yeni adli yıllarını tebrik ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” ifadelerinde bulundu.

Programa, Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Ayşe Böhürler, Şaban Çopuroğlu, Murat Cahit Cıngı, Sayın Bayar Özsoy, CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Vali Yardımcısı Şenol Esmer, yargı mensupları ve ilçe belediye başkanları ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.

Büyükkılıç, Cumhuriyet Başsavcısı ve Baro Başkanını Ziyaret Etti

Başkan Büyükkılıç, Adli Yıl Açılış Programı’nın ardından Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz ve Kayseri Baro Başkanı Ali Köse’yi de ayrı ayrı ziyaret etti. Büyükkılıç, ziyaretinde Başsavcısı Korkmaz ile Baro Başkanı Köse’ye çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar temennisinde bulundu.