Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş’ın da yer aldığı Hacılar ilçesinde gerçekleştirilen AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı. Başkan Büyükkılıç, İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda yaptığı konuşmada “Bizler işimize bakıyor, önümüze bakıyor, israfa fırsat vermeden yatırımdan yatırıma, hizmetten hizmete koşuyoruz” dedi.

Hacılar ilçesindeki Hacılar Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı’na Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İsmail Tamer, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu, Murat Cahid Cıngı, Sayın Bayar Özsoy, AK Parti Kayseri İl Kadın Kolları Başkanı Meral Koşar, AK Parti Kayseri İl Gençlik Kolları Başkanı Hayri Danacı, eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan İl Danışma Meclisi Toplantısı, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, eski Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ve diğer partililerin de tebrik mesajının okunması ile devam etti.

AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da yer aldığı Türkiye’deki demokrasi serüveni ve mücadele dolu yılları konu ettiği konuşmasında, sözü 15 Temmuz darbe girişimine getirdi. AK Parti ve millet iradesi ile o hain girişimi önledikleri belirten Elitaş, Türkiye’nin demokrasi mücadelesinde AK Parti’nin güçlü bir irade ortaya koyduğunu paylaştı. Elitaş, 50 yılda yapılmayan işleri 20 yılda, 80 yılda yapılamayacak işleri 15 yılda gerçekleştirdiklerini belirterek sözlerini sonlandırdı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ise birliğin, beraberliğin, kardeşliğin en güzel örneklerini sergileyen AK Parti teşkilatlarının dinamik bir şekilde yine önüne bakarak, işine bakarak, vatandaşları kucaklayarak yapmış olduğu çalışmalarda, başta kadın kolları ve gençlik kolları olmak üzere tüm teşkilat üyelerine teşekkür etti. Büyükkılıç, ‘İyi ki varsınız diyor, bağrımıza basıyor, sağ olun var olun diyorum” şeklinde konuştu.

“Bizler İşimize Bakıyor, Önümüze Bakıyor, İsrafa Fırsat Vermeden Yatırımdan Yatırıma Koşuyoruz”

Belediyeler olarak israfa fırsat vermeden yatırımdan yatırıma, hizmetten hizmete koştuklarını dile getiren Büyükkılıç, “Belediyeler olarak bizler, hiçbir mazerete sığınmadan sizlerin bizlere olan güvenine layık olma anlayışı içerisinde gerek merkezimizde gerekse taşramızda çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın beklentilerine cevap veriyoruz. İhtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz, daha önce vatandaşlarımızla paylaşmış olduğumuz projeleri de elbette ki hayata geçiriyoruz. Bizler işimize bakıyor, önümüze bakıyor, israfa fırsat vermeden yatırımdan yatırıma, hizmetten hizmete koşuyoruz. Cenab-ı Allah’a şükürler olsun. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde kıymetli bakanlarımızla el birliği ve dayanışma içerisinde, teşkilatlarımızla yine el birliği ve dayanışma içerisinde sizlere layık olmaya çalışıyoruz” dedi.

“Kayseri, Örnek Şehircilik Uygulamalarını Hayata Geçiren Şehir”

Başkan Büyükkılıç, Kayseri’nin, örnek belediyecilik faaliyetlerini hayata geçiren, takdire şayan bir şehir olduğunu kaydederek, “Değerli kardeşlerim, Kayseri’miz her zaman sizlerin de takdir edeceği gibi gerek belediyecilik açısından gerekse adeta örnek şehircilik uygulamalarını hayata geçiren yaklaşım içerisinde olmasından kaynaklı olarak takdire şayandır” dedi. Sanayi ve ticaret şehri Kayseri’nin turizm ile de öne çıkan ve Erciyes’i 12 ay turizme kazandırma anlamındaki anlamlı ve önemli projeleriyle de gündemde olmaya devam ettiğinin altını çizen Büyükkılıç, Erciyes’teki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde yerli yabancı takımların kampa geldiğini dile getirerek, projenin kaynakların yurt içerisinde kalmasını sağladığını ve sporun merkezi olduğunu vurguladı.

Büyükkılıç, hayırseveri, yatırımcısı ve örnek davranışları ile uygulamalarıyla, göz bebeği olan Kayseri’yi daha iyi yerlere taşıyacaklarını belirtti.

‘Her şey Türkiye için, ilk günkü aşkla’ sloganları ile ‘biz birlikte Türkiye’yiz’ diyerek yaklaşık 23 yılı geçirdiklerini ifade AK Parti İl Başkan Fatih Üzüm de 2 gün sonra, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü olduğunu ve darbecilerin bu ihanetinin, diğer taraftan da vatandaşın zaferinin unutulmayacağını sözlerine ekledi. Üzüm, gerçek belediyeciliğin AK Parti ve Cumhur İttifakı belediyeciliği olduğunu, vatandaşın tercihinin de bu yönde olacağını kaydetti. İl Başkanı Üzüm birlik mesajı vererek, “Zafer inananlarındır” diye sözlerini sonlandırdı.

AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ise yeni Türkiye yüzyılında Büyük Türkiye için çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı da muhteşem bir danışma meclisinde olmaktan gurur duyduğunu dile getirerek, yüzlerce badire atlatmış ve bunca yıldır iktidarda olan bir parti olan AK Parti’nin, Kayseri’yi de Türkiye’yi de daha iyi noktalara getireceğini ifade etti.

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu ise “Bizim gücümüz gençliğimiz, kadın kollarımız, belediye başkanlarımız, teşkilatlarımız” diyerek özveri gösteren partililere teşekkürlerini iletti. Bugüne kadar 27 çalışmaya imza attıklarını bunların bir kısmının tamamlandığını bir kısmının sürdüğünü bildiren Çopuroğlu, partilileri daha efektif olmaya davet etti.

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da İl Danışma Meclisi’nin hayırlar getirmesini temenni ederek, AK Parti ile Türkiye’nin dünyadaki yaşanan zor süreçleri yönetmek noktasında büyük bir görev üstlendiğini ve süreci başarı ile yönettiğini dile getirdi.

Coşkulu geçen AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı, sevgi gösterileri ile sona erdi.