Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ramazan-ı Şerif’in 16’ncı gününde Develi Çarşı Camii’ndeki teravih namazının ardından vatandaşlarla bir araya geldi.

Kent merkezi ve tüm ilçelerde Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerini 5 yıl boyunca sahada bizzat koordine eden Başkan Büyükkılıç, bu 5 yıllık dönemde olduğu gibi Ramazan ayında da merkezi ve ilçeleriyle tüm Kayserililerle iç içe olmaya özen gösteriyor.

Ramazan-ı Şerif’in 16’ncı gününde 17’nci teravih namazını memleketi Develi ilçesinde bulunan Develi Çarşı Camii’nde eda eden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, namaz sonrası Develililerle kucaklaştı.

Vatandaşların ilgi ve sevgisiyle karşılaşan Başkan Büyükkılıç, Develililerle sohbet ederek talep ve önerilerini de bizzat dinledi. İlçe sakinleri de ilgi, alakası ve hizmetlerinden dolayı Büyükkılıç’a teşekkür ederek başarı dileklerini ilettiler.

Başkan Büyükkılıç’a Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve Cumhur İttifakı Develi Belediye Başkanı Adayı Adem Şengül eşlik etti.