Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri, Sivas ve Yozgat illerini kapsayan Orta Anadolu Kalkınma Ajansı’nın Haziran ayı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı. Başkan Büyükkılıç, alınan kararların bölgeye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Orta Anadolu (ORAN) Kalkınma Ajansı Haziran ayı Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek başkanlığında, Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek, Yozgat Valisi Ziya Polat ve Başkan Büyükkılıç’ın da yer aldığı yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleşti.

Toplantıda ORAN Kalkınma Ajansı gündemindeki konular ele alınarak, gerçekleştirilen faaliyetler ve yapılması planlanan projelerle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, alınan kararların bölgeye hayırlı olması temennisinde bulunurken, toplantıda ORAN’ın yaptığı çalışmaların güzel ve sürdürülebilir çalışmalar olduğunu ifade eden Vali Gökmen Çiçek ise, bundan sonra da aynı şekilde devam edeceklerini dile getirdi.

Vali Çiçek, yaptığı açıklamada, “Belediyelerimizin, Sivil Toplum Kuruluşlarımızın, özellikle iş insanlarımızın ORAN’la beraber paylaştıkları projeler, güzel ve sürdürülebilir duruma getirilmiş. Devamlılığı olan, istihdam sağlayan, memlekete katma değer üreten işler yapılmış. Bundan dolayı ORAN yönetim kurulu üyelerimize çok teşekkür ediyorum. İnşallah biz de aynı şekilde bundan sonra devam edeceğiz” diye konuştu.