Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kendisi ile adeta özdeşleşen sabah sporu kapsamındaki dağ yürüyüşünü yine ihmal etmedi. Pazar gününe Ali Dağı’nda sporseverlerle yürüyüş yaparak başlayan Büyükkılıç, vatandaşlara yürüyüş ve sporun yanı sıra Kayseri’nin tabiat zenginliklerinin de keyfini sürmelerini tavsiye etti.

Kayseri’nin doğa, spor ve turizm zenginliklerini bir yandan öne çıkarırken diğer taraftan da söz konusu imkânları arttırma yönünde projeler üreten ve çalışmalar gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, sporun ve sporcunun yanında yer almanın yanı sıra kendisi de spor yapmayı sürdürüyor.

Kent merkezine yakın en güzel yürüyüş alanlarından birisini üzerinde bulunduran Ali Dağı’nda sabahın ilk ışıkları ile yürüyüş yapan Büyükkılıç, herkesi bu güzelliklerin keyfini sürmeye davet ederek, “Temiz havada güzel doğanın tadını çıkarırken, keyifli sohbetler eşliğinde vakit geçirdiğimiz tüm doğaseverlerimize hayırlı sabahlar diliyor, herkesi bu güzellikleri görmeye, bu güzelliklerin keyfini sürmeye davet ediyorum” ifadelerinde bulundu.