Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret ederek 'hayırlı olsun' temennisinde bulundu

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret ederek 'hayırlı olsun' temennisinde bulundu.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, "Değerli başkanımıza 'hayırlı olsun' demek için geldik. Şehrimizin belediyecilik açısından Türkiye'de bir marka olduğu herkesin malumu. Haseki Başkanımızdan sonra birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma içerisinde nöbeti değerli başkanımız devralmış oldu. Bu şehrin en büyük metropol ilçesi olarak sorumluluk duygusuyla her zaman yanında olacağımızı paylaşmak isterim. Cenab-ı Allah utandırmasın, mahçup etmesin. Hayırlı hizmetlere vesile kılsın. Üzerimize düşen ne varsa her zaman yanındayız" dedi.

"TECRÜBESİNDEN YARARLANACAĞIZ"

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de açıklamasında Memduh Başkan'ın tecrübesinden yararlanacaklarına vurgu yaparak, "Her zaman olduğu gibi bundan sonra da inşallah beraberiz. Bugün Cuma namazını birlikte kıldık ve ardından Ambar'daki esnafımızı ziyaret ettik. Seçildiğim gün yaptığım konuşmada işimin bundan sonra kolay olduğunu çünkü belediyede hazır kurulu bir tezgah bulduğumu ve önümde tecrübeli ustalar olduğunu söylemiştim. Bekir Yıldız abimizin her zaman önümüzde, yılların tecrübesi, çalışkanlığı ile referans belediye olan Memduh Abimizin de yanımızda olduğunu ifade etmiştim. Şimdiye kadar olduğu bundan sonra da tecrübelerinden faydalanarak bu şehrin birlikte yönetilmesi hususunda ne gerekiyorsa yapacağız inşallah. Tecrübelerinden her zaman istifade edeceğiz" diye konuştu.

"HER ZAMAN YANINDAYIZ"

Bunun üzerine yeniden söz alan Melikgazi Belediye Başkanı Büyükkılıç, Başkan Çelik'in eskiden beri belediyeciliğin içinde içinde olduğunu belirterek, "Başkanımız gerek şehrimizin bir esnafı olarak gerekse de belediye meclisi üyesi olarak zaten bu işlerin içerisinde olan birisi. Kendisinin ihtiyacı yok ama dayanışmanın ve istişare etmenin de hiçbir zaman zararı olmaz. Bu anlamda her zaman birlikteyiz ve yanındayız" şeklinde sözlerini tamamladı.