Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Talasemi ve Lösemililer Derneği'ne anlamlı bir destek verdi. Başkan Çelik, derneğin 1692 numaralı üyesi oldu.

Talasemi ve Lösemililer Derneği Başkanı Faruk Başdemir ve dernek üyeleri Dünya Talasemi Haftası'nda Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti. Başdemir, ziyarette dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi ve Başkan Çelik'e bugüne kadar vermiş olduğu destekten olayı teşekkür etti.

Başkan Mustafa Çelik de derneklerin toplum yararına çalışmasının çok önemli olduğunu dile getirdi ve "Bizler de elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya gayret ediyoruz" diye konuştu.

Ziyarette ayrıca Talasemi ve Lösemililer Derneği Başkanı Faruk Başdemir, Başkan Çelik'in en önemli desteğinin üyeliklerini kabul etmesi olduğunu belirtti ve "Bizim üyeliğimizi kabul ederek elimizden tutmuş oldunuz" dedi.

Başdemir daha sonra Başkan Mustafa Çelik'e derneğin 1692 no.lu üyelik kartını takdim etti.