Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, belediye bünyesinde bulunan daire başkanlıklarının yürüttüğü hizmet, proje ve yatırımlarla ilgili brifing almaya başladı

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, belediye bünyesinde bulunan daire başkanlıklarının yürüttüğü hizmet, proje ve yatırımlarla ilgili brifing almaya başladı.

Üç bölüm halinde gerçekleşecek brifinglerin ilkinde Teknik İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Kemalettin Tekinsoy'a bağlı birimler olan İmar ve Şehircilik, Etüd ve Projeler, Yapı Kontrol, Fen İşleri, Park-Bahçe ve Ağaçlandırma ile Bilgi İşlem Daire Başkanlıkları tarafından yürütülen çalışmalar masaya yatırıldı. Brifingte daire başkanları tarafından kendi birimlerinin yaptığı çalışmalar sunum eşliğinde anlatıldı.

Genel Sekreter Mustafa Yalçın'ın da hazır bulunduğu brifingin ardından açıklamalar yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, hızlı bir iş temposu içerisinde yol aldıklarını kaydederek, "Belediyemizi ve yaptığımız işleri tanımak adına başladığımız brifinglerin ilkini bugün aldık. Yatırımcı ve teknik birimlerin bağlı olduğu genel sekreter yardımcılığı bünyesinde bulunan İmar ve Şehircilik, Etüd ve Projeler, Yapı Kontrol, Fen İşleri, Park-Bahçe ve Ağaçlandırma ile Bilgi İşlem Daire Başkanlıklarına bağlı 18 müdürlüğe ait projeleri dinledik. Bu hafta ve önümüzdeki hafta bu brifinglere devam edeceğiz. Burada aldığımız bilgiler ışığında da ilgili daire başkanlığının sahadaki şantiyelerini kontrol ederek çalışmaları yerinde görmüş olacağız" dedi.