İl Müftü Vekili Galip Koçer, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti.

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleşen ziyarette müftü yardımcıları ve ilçe müftüleri de hazır bulundu.
Ziyarette Kutlu Doğum Haftası vesile ile yapacakları etkinlikler hakkında bilgiler veren Müftü Vekili Koçer, bu yılki ana temalarının 'Hz. Peygamber, Birlikte Yaşama Ahlakı ve Hukuku' olduğunu söyledi.

Başkan Çelik de Kutlu Doğum Haftasının önemine vurgu yaparak, "Peygamber Efendimiz'in her yıl bir özelliğinin öne çıkartıldığı bu tür temalı çalışmaları çok başarılı buluyorum. O'un ahlakından, yaşantısından, prensiplerinden karelerin günümüze aktarılması ve örnek olarak önümüze konulması önemli bir çalışma. Bu açıdan tebrik ediyorum ve Kutlu Doğum Haftası'nı tebrik ediyorum" dedi.