Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Cuma Namazı sonrası Kapalı Çarşı ve Kazancılar Çarşısı esnaflarını ziyaret ederek "Hayırlı İşler" temennisinde bulundu. Esnaf ziyaretine milletvekilleri de katıldı

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Cuma Namazı sonrası Kapalı Çarşı ve Kazancılar Çarşısı esnaflarını ziyaret ederek "Hayırlı İşler" temennisinde bulundu. Esnaf ziyaretine milletvekilleri de katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Cuma Namazını Bürüngüz Camii'nde kıldı. Namaz sonrası cemaatle sohbet eden Başkan Çelik, vatandaşların taleplerini dinledi ve kendisine gösterilen ilgiyi kırmayarak fotoğraf çektirdi.

Cuma Namazı sonrası Kapalı Çarşı'yı ziyaret eden Başkan Çelik çarşı girişinde Kayseri Kapalı Çarşı Yaşatma, Koruma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Mehmet Tepe tarafından karşılandı. Kapalı çarşı ziyaretine Kayseri Milletvekilleri Kemal Tekden ve Havva Talay Çalış, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da katıldı.

Çarşı esnafıyla selamlaşan Başkan Çelik ve milletvekilleri esnafa "Hayırlı işler" temennisinde bulundu. Başkan Çelik ile milletvekillerine daha sonra Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki de katıldı ve Kapalı Çarşı'da başlayan esnaf ziyareti Kazancılar Çarşısı'yla devam etti.

Başkan Çelik ve milletvekilleri öğle yemeğini de esnaf lokantasında bölgedeki esnaflarla birlikte yediler.