Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, belediyeye ait kütüphanelerde incelemelerde bulundu

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, belediyeye ait kütüphanelerde incelemelerde bulundu. Belsin Kütüphanesi ile Merkez Kütüphanesi'ni gezen Başkan Çelik, kütüphanelerde çalışan öğrencilerle sohbet etti ve taleplerini dinledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kütüphane hizmetinde gençlere yeni imkanlar tanınması için talimatlar verdi. Hafta sonu önce Belsin Kütüphanesi'ni ziyaret eden Başkan Çelik, kütüphanenin gezdi ve ders çalışan öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Başkan Çelik daha sonra Büyükşehir Belediyesi Merkez Kütüphanesi'ne geçti. Kütüphanede verilen hizmetler ve kitap envanteri ile ilgili bilgiler alan Başkan Çelik, de sohbet ederek taleplerini dinledi. Başkan Mustafa Çelik, kütüphanelerde gençlere yönelik imkanların artırılmasını ve kitap takviyesi yapılmasını istedi.

24 SAAT AÇIK KÜTÜPHANE

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi kütüphane hizmetlerinde önemli bir projeyi hayata geçiriyor. 24 saat hizmet verecek olan kent kütüphanesi için çalışmalar devam ediyor. Kiçikapı'da bulunan ve restoresi Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan kilise kütüphaneye dönüştürülecek. Günün her saat açık olacak Kent Kütüphanesi'nde modern okuma ve çalışma alanları bulunacak.