Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Emniyet Müdürlüğü tarafından şehit aileleri ve gaziler için verilen iftara katıldı. İftara Başkan Çelik’in eşi İkbal Çelik de iştirak etti.
Emniyet Müdürlüğü tarafından Polisevi’nde düzenlenen iftara, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve eşi İkbal Çelik’in yanı sıra Vali Süleyman Kamçı ve eşi Ayşe Kamçı, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, ilçe belediye başkanları, bürokratlar, şehit aileleri ve gaziler katıldı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, iftar öncesi ve sonrasında şehit aileleriyle görüşerek taleplerini dinledi. İftar sonrası şehitlerimiz için dua edildi ve rahmet dileklerinde bulunuldu.