Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, bu hafta ve önümüzdeki hafta sonu yapılacak olan LYS'ye girecek üniversite adaylarına başarı diledi

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, bu hafta ve önümüzdeki hafta sonu yapılacak olan LYS'ye girecek üniversite adaylarına başarı diledi. Başkan Çelik, belgesini gösteren öğrencilerin toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanabileceklerini kaydetti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 17-18 Haziran ve 25-26 Haziran tarihlerinde yapılacak olan Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) öncesi bir açıklama yaparak katılacak tüm öğrencilere başarı temennisinde bulundu.

İyi bir üniversite kazanmak ve hayallerini gerçekleştirmek için ter dökecek olan öğrencilere zihin açıklığı dileyen Başkan Mustafa Çelik, "Sınava girecek olan öğrencilerimizin Allah yardımcısı olsun. Sınav heyecanını çocukları kadar yaşayan tüm öğrenci ailelerinin de Rabbim gönüllerine göre versin. Sınavların yapılacağı saatlerde tüm hemşehrilerimizden hassasiyet bekliyorum. Öğrencilerin konsantrasyonunu bozacak davranışlardan uzak dursunlar. Cumartesi ve pazar günleri zabıta ekiplerimiz görev başında olacak. Sınava giren adayların dikkatini dağıtacak gürültülü ortamların oluşmasına izin verilmeyecek" dedi.

Başkan Mustafa Çelik, sınava girecek tüm öğrenciler için toplu ulaşımın ücretsiz olacağını da açıkladı. Başkan Çelik, sınav belgesini gösteren öğrencilerin belediye ve halk otobüsleri ile raylı sistemden ücretsiz faydalanabileceklerini kaydetti.