Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Antalya'da Tarihi Kentler Birliği toplantısı ve Yapex Fuarı'na katıldı. Başkan Çelik, fuardaki Kayseri standını ziyaret eden belediye başkanları ve misafirlerle de görüştü.

Antalya'da düzenlenen YAPEX Yapı, İnşaat ve Restorasyon Fuarı'nda Kayseri Büyükşehir Belediyesi de yer aldı. Büyükşehir Belediyesi'nin fuardaki standını bir dizi toplantıya katılmak üzere Antalya'ya giden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de ziyaret etti.

Antalya'da Tarihi Kentler Birliği'nin encümen toplantısına katılan Başkan Mustafa Çelik, toplantının ardından Yapex Fuarına geçerek beraberindeki belediye başkanlarıyla fuarı gezdi. Kayseri Büyükşehir Belediyesi standını da ziyaret Başkan Çelik, standa gelen misafirlerle görüştü. Başkan Mustafa Çelik, Kayseri standını ziyaret eden Antalya Kayserililer Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Rıza Paksoy ve Antalya'daki Kayserililerle de bir süre sohbet etti.