Belediye Başkanları Cuma namazını her hafta bir camide kılma geleneğini bu hafta da sürdürdü. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Mehmet Özhaseki ile Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar Cuma namazını bu hafta Erkilet Osmanlı Camii'nde kıldı.

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve partililerle birlikte Erkilet Osmanlı Camii'nde Cuma namazını kılan başkanlar, vatandaşlarla sohbet ederek istek ve görüşlerini dinledi.

Vatandaşlardan büyük ilgi gören Başkanlar, hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra bölgeden ayrıldı.