Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Çelik'i yeni görevinden dolayı tebrik eden Başsavcı Usta ve Adalet Komisyonu Başkanı Büyükbaş, Başkan Çelik'in başarılı çalışmalara imza atacağına dair duydukları inancı dile getirdi

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Çelik'i yeni görevinden dolayı tebrik eden Başsavcı Usta ve Adalet Komisyonu Başkanı Büyükbaş, Başkan Çelik'in başarılı çalışmalara imza atacağına dair duydukları inancı dile getirdi. Başkan Çelik de her iki misafirine de tebrik ziyaretleri ve iyi niyet dilekleri için teşekkür etti.

"YENİ BAKIŞ AÇISI DİNAMİZM GETİRİR"

Öte yandan İlim Yayma Cemiyeti Kayseri Şube Başkanı Oğuz Memiş ve beraberindekiler, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Çelik'e görevinde başarılar dileyen Oğuz Memiş, işlerin yeni bir bakış açısı ile yürüyeceğine dikkat çekerek, "Allah size hayırlı, başarılı çalışmalar nasip etsin. İnşallah başkanlığınız şehre yeni bir bakış açısı yeni bir dinamizm getirir. Her bakış açısı haliyle yeni değişiklikleri de beraberinde getiriyor. Sizin iyi şeyler yapacağınıza inanıyoruz ve bekliyoruz" diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de sosyal hayata yön verecek işler yapmaya gayret edeceklerine vurgu yaparak, "Kamu tarafında olan profesyoneller olarak bizim kanunda kitapta yazılı olan işlerimiz var. Bunları zaten mutlaka yapacağız. Ama bunun dışında cemiyet hayatıyla ilgili, sosyal hayatla ilgili yapılacak epey birşeyler olduğunu biliyoruz. Bunu hem biliyoruz hem de vebalinin farkındayız. Bu noktada sizinki gibi gönüllü kültür teşekküllerinin çabası bizden daha fazla. Çünkü sizin sınırlarınız, bizimki gibi kanunlarla çizili değil. Çok daha rahat hareket edebiliyorsunuz. O noktada da sizin yapacağınız çalışmalara vereceğimiz destekler olacak. Ortada kaldırılacak bir yük varsa, bir tarafından siz tutacaksınız bir tarafından biz. Hep beraber bu işi yapacağız inşallah. Bize düşen birşey olursa, şimdiye kadar olduğu gibi hem İlim Yayma Cemiyeti'ne hem de bu konuda kendini vakfeden arkadaşlarımızın yaptığı çalışmalara katkı vermeye devam edeceğiz inşallah" dedi.

SATRANÇ FEDERASYONU BAŞKANI BÜYÜKŞEHİR'DE

Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tülay, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret ederek hem hayırlı olsun temennisinde bulundu hem de Satranç Federasyonu'nun Kayseri'de gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici ile birlikte Başkan Çelik'i ziyaret eden Federasyon Başkanı Tülay, Kayseri'de satranç konusunda iki yıldır güzel faaliyetler gerçekleştirildiğini ve bunlara destek beklediklerini söyledi. Başkan Çelik de satrancın önemli bir spor olduğuna vurgu yaparak, "Gençlerimizin vakitlerini daha iyi geçirecekleri imkanlar hazırlamalıyız. Özellikle satranç bu konuda farklı bir konuma sahip. Hem vakti olumlu dolduruyor hem de zihnen gelişime kapı aralıyor. Belediye olarak her türlü ortak çalışmaya hazırız" dedi.

Federasyon Başkanı Tülay, daha sonra Başkan Çelik'e günün anısına bir satranç takımı hediye etti.