Büyükşehir Belediyesi Eğitim Faaliyetleri (BEF) bünyesinde faaliyet gösteren Genç KAYMEK, ünlü isimleri gençlerle buluşturuyor

Büyükşehir Belediyesi Eğitim Faaliyetleri (BEF) bünyesinde faaliyet gösteren Genç KAYMEK, ünlü isimleri gençlerle buluşturuyor. Genç KAYMEK'in davetlisi olarak Kayseri'ye gelen Tarihçi-Yazar Yavuz Bahadıroğlu, Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Sitesi'nde bir konferans verdi.

Genç KAYMEK'in düzenlediği konferansta gençlerle buluşan Tarihçi-Yazar Yavuz Bahadıroğlu, insan eğitimine yapılan katkının en büyük yatırım olduğunu söyledi. "Ya bombacılar yetişecek ya da Türkiye'ye hamle yaptıracak değerler üreteceğiz" diyen Yavuz Bahadıroğlu, Türk insanındaki eksikliğin özgüven olduğunu vurguladı.

Dünyayı dolaştığını ve Türk insanının dünyada hiçbir ülke insanından bilgi olarak geri olmadığını gördüğünü dile getiren Bahadıroğlu, "Bizim en büyün handikabımız bilgi eksikliği değil güven eksikliğidir. Dünyayı dolaştım İslam Dünyası, Avrupa, Amerika, Çin'deki gençleri gördüm. Bizim bilgi açısından eksiğimiz yok. Bizim eksikliğimizin özgüven eksikliği olduğunu gördüm. Çünkü hep bastırılarak yetiştiriliyoruz" diye konuştu.