Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri İsmail Altunsaray konseri ile devam etti

Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri İsmail Altunsaray konseri ile devam etti.

Kültür Sanat Merkezi'ndeki konsere müzikseverlerin ilgisi çok büyüktü. 1.300 kişilik salon tamamen dolunca ilave koltuklar kondu. O da yeterli olmayınca birçok kişi konseri ayakta izledi.

Sazıyla, sözüyle, söylediği türkülerle salonu dolduran binlerce kişiye unutulmaz bir akşam yaşatan İsmail Altunsaray, "Basın maalesef yalnızca İstanbul'da olup biteni yazıyor. Anadolu'nun ortasında böylesine güzel bir salonu, bu salonu hınca hınç dolduran insanları ve bu insanların sanata olan ilgisini görmüyor. Bu kadar büyük ilgiyi ben de beklemiyordum, hepinize çok çok teşekkür ederim" diyerek salondaki coşkuyu özetledi.

Daha sonra Neşet Ertaş başta olmak üzere Türk Halk Müziğinin seçkin ustalarından derlenen eserleri seslendiren Sanatçı Altunsaray, zaman zaman söylediği hareketli türkülerle de keyifli dakikalar yaşattı.

Konser sonrası oldukça mutlu ve keyifli görünen seyirciler de, "Sevdiğimiz sanatçıları izleme imkanı sunan Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz. Her kesime uygun konserler, etkinlikler düzenliyorlar. Bugünkü İsmail Altunsaray konseri de gerçekten çok güzeldi. Burada olmaktan dolayı çok mutluyuz" diye konuştu.