Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Su ve Kanalizasyon İşleri (KASKİ) Genel Müdürlüğü’ne kazandırılan iş makinelerini inceleyerek bilgi aldı. Büyükkılıç, “2024 yılında tam 18 tane aracımızı KASKİ’mizin bünyesine kazandırmış oluyoruz. Ben her şeyden önce inşallah hayırlı hizmetlere vesile olur diyorum” dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin en büyük altyapı kuruluşu KASKİ’nin faaliyetlerinde kullanılmak üzere araç filosuna kazandırılan iş araçları hakkında bilgiler paylaşan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 250 milyon TL tutarındaki araçların hayırlı olması temennisinde bulundu.

“Tam 6 Milyon Euro Bir Karşılığı Olan, Yaklaşık 250 Milyon TL’lik Yatırımı Hayata Geçirmiş Oluyoruz”

Başkan Büyükkılıç yaptığı açıklamasında KASKİ’ye 6 milyon Euro yani yaklaşık 250 milyon TL’lik 18 iş aracının kazandırıldığını ifade ederek şunları kaydetti:

“2024 yılında tam 18 tane aracımızı KASKİ’mizin bünyesine kazandırmış oluyoruz. Ben her şeyden önce inşallah hayırlı hizmetlere vesile olur diyorum. Totalde tam 6 milyon Euro bir karşılığı olan, daha gelecekler de var, yani yaklaşık 250 milyon TL’ye varan yatırımı hayata geçirmiş oluyoruz.”

“Şehrimize Hizmete Vesile Olur Diyoruz”

Açıklamasında Büyükkılıç, araçların KASKİ’ye kazandırılmasında desteği olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na teşekkür ederek, “Bu alanda Çevre Şehircilik Bakanlığımıza yapmış olduğu desteklerden dolayı ayrıca hibe boyutuyla, teşekkür ediyoruz, şehrimize hizmete vesile olur diyoruz” ifadelerinde bulundu.

Başkan Büyükkılıç’a KASKİ Germiraltı Tesisleri’ndeki ziyaretinde AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Hasdal, KASKİ Genel Müdürü Yavuz Çağan, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ve müdürler eşlik etti.