14/05/2018 tarih ve 2018/222 sayılı Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclisi Kararınca yürürlüğe giren Yağlı Kanal-Baca Temizleme ve Denetim Yönetmenliği hükümlerince Kayseri il sınırları içinde doğalgaz kullanılan cihazların; bacalarının temizliği, denetimi ve bakımı yerel gaz dağıtım şirketinin sorumluluğundadır.

Kayseri İl sınırları içerisinde Yağlı Kanal-Baca Temizleme Yetki Belgesi için İtfaiye Daire Başkanlığına başvurular 01/12/2021 Çarşamba sona erecektir.

İsteklilerin bu tarihten önce müracaatlarını yapmaları gerekiyor. Yağlı kanal- Baca Temizleme ve Denetim Yönetmeliğine belediyemizin internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.