Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, her fırsatta araziye çıkarak yapılan çalışmaları yerinde görmeye devam ediyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, her fırsatta araziye çıkarak yapılan çalışmaları yerinde görmeye devam ediyor. Başkan Çelik, Ortayol ve Boğdaylı-Kızık Yolu'nda incelemelerde bulundu.

Büyükşehir Belediyesi, kent merkezi ve ilçelerde hava şartları izin verdiği müddetçe yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Bir taraftan şehir trafiğini rahatlatacak alternatif yollar açılırken bir taraftan da yolların kalitesi artırılıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kocasinan Bulvarı'nın trafik yükünü önemli ölçüde azaltacak olan Ortayol'da incelemelerde bulundu. Ortayol'a büyük önem veren Başkan Çelik, yapılan çalışmaların son durumuna ilişkin yetkililerden bilgiler aldı.

Başkan Mustafa Çelik daha sonra Kuzey Çevre Yolu'ndan Buğdaylı, Akçakale ve Kızık Mahallesi'ne uzanan 12 kilometrelik yoldaki çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Çelik, standartları yükseltilerek, genişliği 9 metreye çıkarılan, Buğdaylı içerisinde ise yaya yolları ile birlikte 16 metre genişliğinde yapılan yolun son durumunu yerinde gördü.

Yolun, Buğdaylı-Çevreyol arasındaki 1 km'lik kısmı ile Buğdaylı-Akçakale arasındaki 3 km'lik kısmında devam eden çalışmalar en kısa sürede tamamlanacak.