Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Erciyes'te sezonun değerlendirilmesi ve yaz döneminde yapılacak olan hizmetlerle ilgili bir toplantı yaptı

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Erciyes'te sezonun değerlendirilmesi ve yaz döneminde yapılacak olan hizmetlerle ilgili bir toplantı yaptı. Toplantıya Erciyes A.Ş. yöneticileri ile Büyükşehir Belediyesi'nin ilgili daire başkanları katıldı.

Büyükşehir Belediye'sinde Başkan Mustafa Çelik'in yanı sıra ilgili belediye bürokratlarının katılımıyla gerçekleştirilen Erciyes Zirvesi'nde öncelikle kış sezonu değerlendirildi. 2015-2016 sezonunda 2 milyon ziyaretçinin geldiği belirtilen toplantıda Şubat ayında yapılan FIS Snowboard Dünya Kupası ile ilgili de değerlendirmeler yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, böylesine büyük organizasyonların Erciyes ve Kayseri'nin dünya çapında tanıtılması açısından çok önemli olduğunu belirterek 2017 Dünya Kupası'na da talip olunmasını istedi.

Önümüzdeki kış sezonuna kadar yapılması gereken yatırımlar ve çalışmaların görüşüldüğü toplantıda; kayak pistleri, suni karlama, mekanik tesisler, kar ezme faaliyetleri gibi temel konuların yanı sıra kış şartlarından dolayı deforme olan tesislerin yenilenmesi, yeşillendirme ve çevre düzenleme çalışmaları ile aydınlatma çalışmaları ele alındı. Toplantıda Başkan Mustafa Çelik, yapılacak tüm işlerle ilgili daire başkanlıkları arasında iş bölümü yaptı.