Büyükşehir Belediyesi'nin kültür sanat alanındaki en büyük projelerinden birisi olan ve tamamlanma aşamasına gelen Kayseri Mahallesi'nde son durum ve sonraki etaplar, düzenlenen değerlendirme toplantısında ele alındı

Büyükşehir Belediyesi'nin kültür sanat alanındaki en büyük projelerinden birisi olan ve tamamlanma aşamasına gelen Kayseri Mahallesi'nde son durum ve sonraki etaplar, düzenlenen değerlendirme toplantısında ele alındı. Programda Proje Danışmanı Prof. Dr. Zekai Görgülü tarafından toplantıya katılanlara bir sunum yapıldı.

Başkanlık Toplantı Salonu'nda gerçekleşen sunumda Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Zekai Görgülü, Maltepe Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi öğretim üyesi Tülin Görgülü ile birlikte, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Mehmet Özhaseki'ye projenin son durumu hakkında bilgiler verdi. Toplantıda konuyla ilgili belediye bürokratları da hazır bulundu.

Sunum sonrası yaptığı kısa değerlendirmede Kayseri'nin çok önemli bir kültürel değere sahip olmak üzere olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Görgülü, bu projeyi hayata geçiren Başkan Özhaseki'ye ve devam ettirme konusunda gayretli olan Başkan Çelik'e teşekkür etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de, şehire kültür sanat alanında önemli eserler kazandırmak için gayret ettiklerini ifade ederek, "Kayseri Mahallesi projesinin başlamasında ve bu aşamaya gelmesinde Haseki Başkanımın büyük emekleri ve de bilgi birikimi var. O nedenle bu sunuma kendisini de davet ettik ve o da işlerinin yoğunluğu arasında bizi kırmayarak toplantıya katıldı. Zekai Hocam da projenin geldiği noktayı ve ikinci aşamasında yapılacak işleri bize aktardı. Verimli bir toplantı oldu. İnşallah bu önemli kültür sanat projesini yakın zamanda hizmete sunacağız" dedi.