Büyükşehir Belediyesi tarafından Mimarsinan Parkı'nda yaptırılacak olan yeraltı katlı otoparkı için ihale düzenlendi. İhaleyi Özal Uğur İnşaat ve ETM Tasarım İnşaat ortaklığı kazandı.

Encümen Salonu'nda Genel Sekreter Mustafa Yalçın başkanlığında gerçekleşen ihaleyi, inşaat yapımı + 55 bin liralık teklifi ile kazanan Özal Uğur İnşaat ve ETM Tasarım İnşaat ortaklığı, iki katlı yer altı otoparkı ile zemin katta 4 dükkan ve kaykay pisti yapacak. Yüklenici firma, birinci bodrum kat karşılığı ve 3 dükkanın 10 yıllığına işletmesini yapacak.

BACA TEMİZLİĞİ İHALESİ

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi'nde bugün ayrıca baca temizliği hizmetlerini yerine getirecek firmanın belirlenmesi amacıyla düzenlenen ihaleyi Abdulhamit Levent kazandı.

Abdulhamit Levent'in 310 bin 100 liralık teklifle kazandığı ihalede Kayseri Baca Temizlik Malzemeleri İnşaat 300 bin, Uçarkuş Enerji Mühendislik Tic. ve San. 306, Yağız Taşımacılık ise 310 bin liralık tekliflerde bulundu.