İlçelere yatırım ve hizmet atağını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Bünyan'daki ünlü Pınarbaşı mesire alanı ile Bünyan Meydanı'na çevre düzenlemesi yapacak.

Bünyan'ın en gözde mesire alanı olan ve Kayseri'den birçok ailenin de hafta sonu piknik yapmak amacıyla gittiği doğal güzelliğe sahip Pınarbaşı Mesire alanını, daha bakımlı ve kullanışlı hale getirmek isteyen Büyükşehir Belediyesi, bölgede çevre düzenlemesi yapacak. Bununla birlikte Bünyan Meydanı da yeniden düzenlenecek.

Bu amaçla 1 milyon 339 bin lira yaklaşık maliyetli çevre düzenlemesi ihalesi yapıldı. 6 firmanın katıldığı ihalede teklifler de şu şekilde oluştu:

Çimenoğlu İnşaat 1 milyon 108 bin lira

EMN İnşaat 1 milyon 190 bin lira

Alp İnşaat 1 milyon 83 bin lira

Mustafa Dadaloğlu 1 milyon 97 bin lira

Mustafa Eskici 1 milyon 192 bin lira

Uhud İnşaat 883 bin lira

Komisyonun teklifleri değerlendirmesinin ardından ihaleyi kazanan firma belli olacak.