Büyükşehir Belediyesi Harikalar Diyarı içinde bulunan Bilim Merkezi'nin yanında yeni bir projeyi daha hayata geçirecek.

Bilim Merkezi yanında düşünülen Bilim Park için Başkan Mustafa Çelik'e bir sunum yapıldı.

Bilim Merkezi yanında inşa edilecek ve Bilim Merkezi'nin tamamlayıcısı olacak olan Bilim Park için hazırlanan proje Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e anlatıldı. Proje Bilim Merkezi'nden farklı olarak ağırlıklı atölye çalışmalarına uygun inşa edilecek.

Bilim Park için hazırlanan projede bilimsel oyun alanları, geleneksel oyun alanları, sergi alanları ve atölyeler bulunacak. Bilim Park, çocukların eğlenerek öğrenebilecekleri alanlardan oluşacak ve gelecek nesillerin hayata bakışını farklılaştıracak.