Büyükşehir Belediyesi karla mücadele nakliye işi ile Mimarsinan Parkına yapılan katlı otoparkın çevre düzenlemesi işinin ihalesi yaptı.

Kar ve buzla mücadelede nakliye işi ihalesine dört firma katıldı. İki firmanın teminat mektubu ve evrak eksikliği nedeniyle teklifleri alınmadı. Yaklaşık maliyeti 1 milyon 402 bin TL olan ihalede İMS İnşaat 934 bin TL, ECS Petrol Ürünleri ise 1 milyon 100 bin TL teklif verdi.

Mimarsinan Parkı yer altı otoparkı çevre düzenlemesi yapım işi ihalesine ise bir firma katıldı.

Yaklaşık maliyeti 819 bin TL olan ihalede Derebaşı İnşaat 775 bin TL'lik teklif verdi.
Her iki ihale de, komisyonun yapacağı değerlendirmenin ardından neticelenecek.