Büyükşehir Belediyesi agrega üretimi ile muhtelif yerlerde kazı yapılması ve kazının nakli işlerinin ihalesini yaptı.

Büyükşehir Belediyesi, Gürpınar Taş Ocağı’nda 2 milyon 400 bin ton agrega üretilmesi işi için ihale gerçekleştirdi. 15 milyon 032 bin TL muhammen bedelli ihaleye Yerginler Hafriyat katıldı. İhaleye katılan firma 17 milyon 500 bin TL teklif verdi. İhale, komisyon tarafından yapılan incelemenin ardından neticelenecek.

Büyükşehir Belediyesi şehrin muhtelif yerlerinde freze ile kazı yapılması ve yapılan kazının nakli işi için de ihale yaptı. Yaklaşık maliyeti 797 bin 400 TL olan ihaleye üç firma katıldı. Katılan firmalar ve teklifleri şöyle oldu:

Nalbantoğlu İnşaat: 583 bin TL

Solmazlar Nakliyat: 779 bin TL

Öztaşlar İnşaat: 849 bin TL

İhale, komisyon tarafından yapılan incelemenin ardından sonuçlanacak