Büyükşehir Belediyesi tarafından Anadolu Harikalar Diyarı Spor Tesislerinde düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı Tenis Turnuvası sona erdi. Turnuvaya 40 sporcu katıldı.

Büyükşehir Belediyesi'nce gerçekleştirilen 30 Ağustos Zafer Bayramı Tenis Turnuvası eleme maçlarıyla başladı. Anadolu Harikalar Diyarı'ndaki kortlarda oynanan müsabakalar sonucu 8 oyuncu Pazar günü çeyrek final maçlarına çıktı.

Çekişmeli maçlara sahne olan müsabakaların ardından 52 yaşındaki Mahmut Arslantaş turnuvanın şampiyonu olma başarısını gösterdi. 30 Ağustos Zafer Bayramı Tenis Turnuvası'nda ikinciliği Sinan Öztürk, üçüncülüğü ise Fatih Emiroğlu elde etti.