Kayseri ile ilgili her projeye destek veren Büyükşehir Belediyesi, Emniyet Müdürlüğü'ne de polis merkezi yapacak

Kayseri ile ilgili her projeye destek veren Büyükşehir Belediyesi, Emniyet Müdürlüğü'ne de polis merkezi yapacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile Emniyet Müdürü İbrahim Kulular iki ayrı polis merkezi binası yapımı için protokol imzaladı.

Emniyet Müdürlüğü'ne yapılacak olan polis merkezlerinin imza töreni Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleştirildi. İki adet polis merkezinin yapımı protokolünü Başkan Mustafa Çelik ile Emniyet Müdürü İbrahim Kulular imzaladı.

Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, Kayseri'nin huzurlu ve güvenli bir şehir olduğunu belirterek, "Huzurlu ve güvenli şehrimiz Kayseri'nin huzurunu artırmak ve halka güvenlik hizmetlerini daha iyi vermek için iki adet polis merkezimizin yapılması protokolünü imzalamış bulunuyoruz. İnşallah Kayserimize hayırlı uğurlu olur" dedi.

Kayseri'nin faydasına olacak her projeyi desteklediklerini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de "İnşallah hayırlara vesile olacak bir hizmetin imzalarını atmış bulunuyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak halkımızın yararına olan her hizmette, her zaman olduğumuzu zaten söylüyoruz. Bir mahallede sağlık ocağı, cami veya okula mı ihtiyaç var, hepsini yapıyoruz. İlk defa Emniyet Müdürlüğümüzün hayırlı bir işine de vesile oluyoruz. Bundan da mutluyuz. Kayseri Mahallesi olarak bildiğimiz tarihi dokunun ön tarafında kalan polis merkezinin yerine müdürlüğümüzün göstereceği iki ayrı yerde 750 ve 1000 m².lik iki ayrı polis merkezi yapımını üstlenmiş oluyoruz. Hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.