Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Fazlı Altuntaş'ın şehadet haberi Kayseri 'deki ailesi ve Sivas'taki yakınlarıyla birlikte halkımızı üzüntüye boğdu. 1. Komando Tugay Komutanlığı'nda görev yapan ve bu vatan için Diyarbakır'da şehit düşen Fazlı Altuntaş'ın şehadeti nedeniyle Büyükşehir Belediyesi acıyı paylaşarak iki konseri iptal etti. Buna göre 22 Ocak Cuma günü yapılacağı belirtilen Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı'nın Türk Halk Müziği konseri ile 23 Ocak Cumartesi günü yapılacağı duyurulan Orhan Ölmez konseri iptal edildi.