Her yıl yaz döneminde gerçekleştirdiği Yaz Spor Okulları ile Kayseri ve ülkemiz spor altyapısına katkıda bulunan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor Etkinlikleri A.Ş., Spor Akademisi adı altında Kış Spor Okulları uygulamasına da başladı

Her yıl yaz döneminde gerçekleştirdiği Yaz Spor Okulları ile Kayseri ve ülkemiz spor altyapısına katkıda bulunan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor Etkinlikleri A.Ş., Spor Akademisi adı altında Kış Spor Okulları uygulamasına da başladı. Kış spor okullarında çocuklara 7 branşta eğitim verilecek.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor Etkinlikleri A.Ş. tarafından bu yıl ilk defa düzenlenen Kış Spor Okulları 5 bölgede başladı. Spor Akademisi adı altında yüzme, buz pateni, basketbol, futbol, voleybol, tekvando ve kickboks olmak üzere başlangıçta 7 branşta faaliyet gösteren Spor Akademisi Kış Spor Okulları ile sağlıklı ve sportif nesiller yetiştirilmesi amaçlanıyor.

Kış Spor Okullarına katılmak isteyenler kayıtlarını Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi, Talas Spor ve Sosyal Tesisi, Anadolu Harikalar Diyarı Buz Pisti, Yeşil Mahalle Halı Sahası ve Beyazşehir Spor Kompleksi'nde yapabilecekler.

Talas Spor ve Sosyal Tesisi'nde yüzme, kickboks ve tekvando, Yeşil Mahalle Halı Sahası'nda futbol, Beyazşehir Spor Kompleksi'nde basketbol ve voleybol, Harikalar Diyarı Buz Pisti'nde buz pateni, Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi'nde ise tekvando ve kickboks eğitimi verilecek.