Büyükşehir Belediyesi Spor Etkinlikleri A.Ş. tarafından düzenlenen Sağlıklı Yaşam Yürüyüşleri devam ediyor

Büyükşehir Belediyesi Spor Etkinlikleri A.Ş. tarafından düzenlenen Sağlıklı Yaşam Yürüyüşleri devam ediyor. Her seferinde Kayseri'nin farklı ve güzel bir güzergahında yapılan yürüyüş bu hafta Turan-Gesi-Bağpınar güzergahında gerçekleştirildi. Yürüyüşe, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de katıldı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü'ne katılmak isteyenler Spor Erkinlikleri A.Ş.'nin şehrin farklı bölgelerindeki tesislerinin önünde toplanarak yürüyüşün yapılacağı Turan'a hareket etti. Turan'dan başlayan ve Bağpınar'da sona eren 6 km'lik yürüyüşe Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’da katıldı. Yürüyüş zaman zaman yağmur altında yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi Spor Etkinlikleri A.Ş. Genel Müdürü Hüseyin İşlertaş, yürüyüşe yağışlı havaya rağmen yaklaşık 750 kişinin katıldığını belirterek, ilgiden memnun olduklarını söyledi. Geçen hafta şehitlerimiz nedeniyle yürüyüşün iptal edildiğini hatırlatan İşlertaş, "Bundan sonraki haftalarda da devam edeceğimiz yürüyüşe sağlıklı olmak isteyen tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz" dedi.

Yürüyüşe katılan vatandaşlar da etkinlikten çok memnun kaldıklarını belirterek Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ettiler.

Yürüyüş sonrası müzik eşliğinde ve Spor Etkinlikleri A.Ş.'nin spor eğitmenleri nezaretinde spor yapıldı. Katılımcılar ayrıca eşsiz manzaranın eşliğinde Büyükşehir Belediyesi'nin ikramıyla kahvaltı da yaptılar.