Büyükşehir Belediyesi Spor Etkinlikleri A.Ş. tarafından Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü düzenlendi. Kızıltepe'de yapılan yürüyüşe Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik eşi İkbal Çelik ile birlikte katıldı

Büyükşehir Belediyesi Spor Etkinlikleri A.Ş. tarafından Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü düzenlendi. Kızıltepe'de yapılan yürüyüşe Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik eşi İkbal Çelik ile birlikte katıldı. Başkan Çelik, halkın daha çok spor yapabilmesi için bu tür etkinlikler ve alt yapı yatırımlarını sürdüreceklerini belirtti.

Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü'ne katılmak isteyenler Hisarcık Kızıltepe'de bir araya geldiler. Sabah 07.30'da başlayan yürüyüşe Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, eşi İkbal Çelik ile birlikte iştirak etti. Yürüyüşe büyük ilgi gösterildiği görüldü.

Yürüyüş sonrası katılımcılar müzik eşliğinde ve Spor Etkinlikleri A.Ş.'nin spor eğitmenleri nezaretinde spor yaptılar. Yürüyüşe Anadolu Harikalar Diyarı maskotu Boddiler de renk kattı

Yürüyüş alanına Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü Hatırası panosu konuldu. Katılımcılar pano önünde fotoğraf çektirdiler. Başkan Mustafa Çelik de eşi ve vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.

Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü'ne katılanlara hitap eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, sabahın erken saatine rağmen gösterilen ilgiye dikkat çekti ve "Bu coşku ve kalabalığı görünce bu etkinlikleri artırarak devam ettirmemiz gerektiği ortaya çıkıyor" dedi. Kayseri'de birbirinden güzel doğa yürüyüşleri parkuru olduğunu dile getiren Başkan Çelik, "Her seferinde bir başka güzelliğimizi tanıtmak için bu yürüyüşlere devam edeceğiz. Sporun her türünü, profesyonel ve amatör sporu destekliyoruz. Ancak kitle sporu ya da halk sporu dediğimiz bu tür sporlar daha önemli. Bu yıl dört mahallede kadınlar ve gençlerimiz için ayrı ayrı beş yıldızlı tesis standardında yerler yapacağız. İçerisinde fitness salonları, saunası, havuzu olan tesisler olacak" dedi. Başkan Mustafa Çelik sözlerinin sonunda Sağlıklı Yaşam Yürüyüşlerine tüm vatandaşları katılmaya davet etti.

Daha sonra tüm katılımcılara Büyükşehir Belediyesi'nce kahvaltı paketi dağıtıldı.