Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Keçibaş hayatını kaybetti. Mehmet Keçibaş, Yahyalı Camii Kebir'de kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. Mehmet Keçibaş için Yahyalı Camii Kebir'de öğle namazının ardından kılınan cenaze namazına Kayseri Milletvekilleri Taner Yıldız ve Sami Dedeoğlu, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Develi Belediye Başkanı Cabbar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mehmet Keçibaş'ın cenazesi, cenaze namazının ardından Yahyalı'da toprağa verildi. Mehmet Keçibaş'ın acı kaybını Adana'da katıldığı Tarihi Kentler Birliği toplantısında öğrenen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik yaptığı açıklamada "Büyükşehir meclis üyemiz ve ağabeyimiz Mehmet Keçibaş'ın vefat ettiği haberini üzüntüyle aldım. Mehmet Ağabey'e Allahtan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm Yahyalılılara başsağlığı diliyorum" dedi.