Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nın organizesiyle ilimizdeki afet ve acil durum personeline kişisel gelişim eğitimi verildi.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nın İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile birlikte yürüttüğü seminer 19-25 Ekim tarihleri arasında yapıldı. Orta Anadolu Kalkınma Ajansı'nın teknik destek programı kapsamında gerçekleştirilen seminere 300 kişi katıldı. Ahi Evran İtfaiye Meslek Lisesi öğrencilerinin de takip ettiği seminerin sonunda sertifika töreni düzenlendi.
Sertifika törenine Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Darendelioğlu, İtfaiye Daire Başkanı Metin Kızılkan, AFAD İl Müdürü Osman Atsız ve Hizmet İş Sendikası Şube Başkanı Serhat çelik de katıldı.