Büyükşehir’in, Başkan Büyükkılıç’ın talimatlarıyla, “Kayseri’nin Evlatları, Ecdadının Huzurunda Projesi” kapsamında KAYMEK öğrencilerine yönelik düzenlediği şehitlerin kanlarıyla destan yazdığı Çanakkale gezisi devam ediyor.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatlarıyla öğrenci ve genç dostu faaliyetlerine bir yenisini daha ekleyen Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) öğrencilerine Çanakkale gezisi düzenliyor.

Belediyecilik hizmetlerini sadece yerel yönetim hizmetleri ile sınırlandırmayan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın, gençlere verdiği özel önem kapsamında düzenlediği Çanakkale gezisi turları ‘Kayseri’nin evlatları, ecdadının huzurunda’ sloganıyla devam ediyor.

KAYMEK Gençlik Merkezleri’nde eğitim alan öğrenciler, “Çanakkale Gezisi” programı kapsamında düzenlenmiş olan etkinlikle belli gruplar halinde Çanakkale'ye gidiyorlar.

Çanakkale gezisine katılan öğrencileri, Büyükşehir Belediyesi önünden, öğrencilerin ailelerinin yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk ile İşletmeler ve İştirakler Daire Başkanı Cenani Ayayadın da uğurladı.

Milli ve manevi değerlere bağlılıklarını güçlendirmek için ve daha farkında, daha bilinçli bir nesil olmaları için Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle Çanakkale’ye giden gençleri bu anlamlı yolculuk için duydukları heyecan görülmeye değerdi.

Mayıs ayında başlayan ve halen devam eden Çanakkale Gezi programı kapsamında düzenlenen etkinlikle gruplar halinde Çanakkale Şehitliği'ne ziyarette bulunan KAYMEK Gençlik Merkezleri’nde eğitim alan öğrenciler, şehitler için dua ediyorlar.